HR management assistent / medewerker personeelsbeheer (2024)

Alle vacatures

Geplaatst Deadline Locatie
4 jun 28 jun Delft

Zoek jij een baan in een internationale omgeving met verantwoordelijkheid, uitdaging en ruimte voor initiatief en zelfstandigheid? Dan is dit je kans!

Functieomschrijving

Welke ervaren management assistent wil het facultaire HR-team middels organisatie, coördinatie, informatievoorziening en bewaken van processen ondersteunen?

Samen met de HR adviseurs ben je bezig met de HR processen op de faculteit. Dit behelst functionele coördinatie en het geven van instructies aan samenwerkende afdelings-(HR)secretaresses over de HR kernprocessen en -systemen (MyHR, Recruitment en ziekteverzuim) en onderhouden van contact met de systeemexperts. Je coördineert HR-werkzaamheden op facultair niveau en hebt informerende, voorlichtende en beheersmatige werkzaamheden op HR-gebied binnen vastgestelde procedures, CAO, wet- en regelgeving richting medewerkers en leidinggevenden.

Je fungeert als aanspreekpunt voor vragen van afdelings-(HR)secretaresses en leidinggevenden. Je onderhoudt zelfstandig contact met HR Services over HR-regelingen en bewaakt de voortgang. Je organiseert structureel overleg met HR-secretaresses van afdelingen: bepaalt de agenda, levert inhoudelijke inbreng en waar nodig betrek je de HR-adviseur(s) bij het overleg.

Tot slot ondersteun je in een aantal administratieve en secretariële processen, zoals die van de Manager Financiën. Je maakt deel uit van een team van 4 personen binnen het secretariaat van de faculteit en sta je klaar om je collega's te ondersteunen en zij helpen jou waar nodig.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Het belangrijkste? Dat je eigenaarschap toont en het leuk vindt om als spil in een organisatie te fungeren. Om succesvol te zijn in deze functie breng je daarnaast het volgende mee:

  • Een relevante afgeronde MBO+ opleiding en werkervaring.
  • Als jij beschikt over een flinke dosis relevante HR (ondersteunende/ administratieve) werkervaring is dat een pré.
  • Je vindt het leuk om met mensen van verschillende achtergronden en niveaus samen te werken.
  • Je bent een bewezen effectieve gesprekspartner op managementniveau en je hebt er veel plezier in om te schakelen met diverse stakeholders in een complexe organisatie.
  • Innovatief en je bent niet bang om je mening naar voren te brengen.
  • Ervaring in een coördinerende rol in complexe organisaties.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 7 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €2.693,- en een maximum van €3.636,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaardenen zetten we ons actief inom een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van civiele techniek, toegepaste aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek is nauw verweven met ons onderwijs en beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken zoals Climate Change, Energy Transition, Resource Availability, Urbanisation en Clean Water. In onze onderzoeksprojecten werken we samen met een breed scala aan kennisinstituten, waarbij we onze wetenschappers helpen om open science in de onderzoekspraktijk te integreren. De faculteit CiTG bestaat uit 28 secties verdeeld over de 7 afdelingen: Materials Mechanics Management & Design, Engineering Structures, Geoscience and Engineering, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Hydraulic Engineering en Watermanagement.

Klik hierom naar de website van faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen te gaan.

Additionele informatie

Zou je alvast een van je mogelijk toekomstige collega's willen spreken? Monique Scheers kan je alles vertellen over de inhoud van de functie en de werkplek. E-mails kunnen naar m.scheers-vanderhorst@tudelft.nl.

Working at TU Delft Join the oldest and largest technical university in the Netherlands. Work on clever solutions for worldwide challenges, to change the world and make an impact. Ready to bring your energy to our research? Challenge, change, impact!
HR management assistent / medewerker personeelsbeheer (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 6116

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.